Duffy
Duffy
97-09500 White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Duffy 97-09500 White

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

11 cm

Artikelnummer:

49087-01

Duffy 97-09500 WhiteGi antrekket ditt et løft med disse stilige Duffy 97-09500 White-skoene. Disse høyhælte skoene har en stilfull og frisk farge i hvitt, og en dekorativ reim som du også kan justere for å endre på størrelsen. Skoenes solide hæl gjør det enkelt å gå stabilt med skoene, til tross for at de er hele 11 centimeter høye.

Stilige sko i høy kvalitetDuffy 97-09500 White er laget i et syntetisk materiale som i stor grad minner om hvitt lær. Skoene har en solid og kraftig gummisåle som passer fint sammen med resten av skoen. Sålen øker også stabiliteten i skoene og gjør dem mer slitesterke. Yttersålen har et solid mønster som gir deg bedre grep på underlaget.

Når skoene skal være i sentrumDuffy 97-09500 er virkelig skomodellen som tiltrekker seg oppmerksomhet. De høye og åpne skoene passer perfekt på sommeren, når du endelig har anledning til å ta frem de fancy og stilfulle kjolene dine. Skoene er også veldig stilige å kombinere med tettsittende jeans og en fin skjorte.

Pleieråd til Duffy-skoene dineEttersom disse Duffy-skoene er laget i et syntetisk materiale, kan du ikke bruke skinnfett på dem. Det finnes derimot en rekke bra skopleieprodukter for nettopp syntetiske materialer, og særlig til denne typen sko som er laget i imitasjonsskinn. Sørg for å holde skoene rene og forsøk helst å unngå regn.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×