Duffy
Duffy
97-39049 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Duffy 97-39049 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

10,5 cm

Artikelnummer:

51786-00

Duffy 97-39049 BlackDuffy har eksistert i mange år og er et populært varemerke som mange er glade i. Akkurat denne skomodellen er høyhælt og har et matt, svart utseende. Den passer for deg som har en velkledd og elegant stil. Perfekte å bruke ved mer pyntede anledninger.

Høye hæler i svart kunstskinnDisse vakre skoene har en hæl på hele 10,5 cm. Skoene er svarte og har et matt utseende som ligner semesket skinn eller grovt lær. Disse skoene er produserte med kunstskinn, som innebærer at du ikke trenger å stelle skoene like mye som med vanlige skinnsko.

Svarte sko for en elegant stilDe høye hælene og det matte utseendet gjør seg veldig bra sammen med en pen kjole eller et skjørt. Når du vil se elegant ut, bruk skoene og en lang mørk kjole så har du et fint antrekk. Skoene har en glidelås på siden som gjør dem enkle å ta av og på.

Kunstskinn trenger ikke mye stellEn fordel med syntetisk skinn er at det ikke trenger næring og regelmessig pleie, noe skinn derimot trenger. Om du skulle få litt smuss eller flekker på skoene, kan du bruke en fuktig klut for å fjerne dette. Det går også an å bruke en mild såpe for å skrubbe de verste flekkene forsiktig bort.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×