Vagabond
Vagabond
Aberdeen 4038-101-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Aberdeen 4038-101-20 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52489-00

Vagabond Aberdeen 4038-101-20 BlackDet svenske merket Vagabond har produsert mange fine sko, men disse skiller seg ut! Disse støvlene har et høyt skaft og ser ut som et par Chelseaboots, men i stedet for elastiske paneler har de tradisjonell snøring. På siden er det en glidelås som gjør det lettere å ta skoene på.

Fint lær og fôr til vinterenDisse skoene er laget av et fint lær som gir skoene et blankt utseende. De er smalere enn vanlige støvler og føles dermed nettere og mer elegante. Skoene er varmfôret, noe som innebærer at de er perfekte å bruke om høsten og vinteren.

Elegant og smakfulltHvis du vil se velkledd og fin ut, kommer disse skoene til å passe deg aldeles utmerket! Den smale passformen gjør at skoene er perfekte å matche med skinny jeans eller en fin kjole. Ikke la det kalde været hindre deg i å pynte deg.

Lær trenger alltid pleieLærsko trenger alltid litt pleie, spesielt hvis du bruker dem om vinteren. Bruk en skobørste og skokrem for å rengjøre og gjenfukte skoene. Et tips er å impregnere dem tidlig, da får de ekstra beskyttelse mot fukt og smuss.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×