UGG Australia
UGG Australia
Adirondack Boot II Brown

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

UGG Australia Adirondack Boot II Brown

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

24119-01

UGG Australia Adirondack Boot II BrownSelv om Australia ikke først og fremst er kjent for kjølig vær, har UGG Australia lykkes med å lage en rekke gode vintersko og vinterstøvletter. Adirondack Boot II er en vinterstøvlett som passer perfekt å bruke når det snør og er kaldt.

Vann-, snø- og vindtettStøvlettene er laget i førsteklasses materialer. Den brune ytterdelen av støvlettene består av lær og semsket skinn. Den myke kragen på toppen av støvletten er laget i ull og kan brettes opp om du ønsker det. Inni støvlettene finner du et varmt og behagelig ullfôr. Innersålen er komfortabel, og yttersålen har et mønster særlig tilpasset bruk på snø.

Stilige, funksjonelle og varmendeMed disse støvlettene fra UGG har du alt du trenger for å komme deg gjennom selv de tøffeste vintrene. Skoene er dessuten flotte og passer til en rekke ulike stiler. Dersom du er lei av å fryse på føttene, er disse støvlettene løsningen for deg.

Hvordan vedlikeholde støvletteneVinterstøvlettene er laget slik at de skal tåle en hel del slitasje. Det er likevel lurt at du pleier dem regelmessig. Børst gjerne bort snø, skitt og annen smuss fra skoene. Ettersom skoene består av både semsket skinn og lær, trenger du ulike skopleieprodukter til de ulike materialene. Det er læret som i første rekke er viktig å ta vare på, ettersom dette er et materiale som krever behandling relativt ofte.
Vis mer.

Diskusjon

Kjempe fine sko! Varmer godt. men bestill ett nr større! De er litt små i str

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×