UGG
UGG - Adirondack Boot II Otter
UGG - Adirondack Boot II Otter
UGG - Adirondack Boot II Otter
3D
UGG
Adirondack Boot II Otter
2 847 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige, Brun

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær , Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

18,5 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

05872-02

UGG Australia Adirondack Boot II OtterSelv om Australia ikke er kjent for kaldt klima, så er det australske varemerket UGG kjent for sine varmende og kvalitetsrike vinterboots. Denne skomodellen er blant deres mest populære modeller. Med sitt tiltalende design og varmende egenskaper imponerer bootsene virkelig, spesielt når det er ekstra kaldt ute.

Vinterboots som tåler tøft værDisse bootsene i vadehøyde har en herlig ullkrage, et varmt innerfôr av ull og en ytterside av saueskinn. Disse materialene er naturlig varme, myke og i tillegg fine å se på. Under skoene er der en Vibram-såle med et mønstret gummi. Bootsene beskytter deg mot både kaldt og vått vær.

Varme og vakre vinterstøvlerSats på UGG dersom du både vil se fin og og holde føttene varme gjennom hele vinteren. Adirondack Boot II Otter har en elegant brun farge som passer til de fleste klesstiler. Det brune utseendet passer bra sammen med både lyse og mørke farger. Med disse bootsene kommer du neppe til å oppleve frosne føtter om vinteren.

Stell av boots fra UGGAlle sko fra UGG holder høy kvalitet, men de kan likevel trenge litt vedlikehold. Ta hånd om det brune skinnet på skoene ved å bruke skokrem for skinn. Pass bare på at du børster skoene rene for snø, søle og annen smuss som kan feste seg på skoene om vinteren.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27636 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×