UGG
UGG - Adirondack Boot II Sand
UGG - Adirondack Boot II Sand
UGG - Adirondack Boot II Sand
3D
UGG
Adirondack Boot II Sand
2 897 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær , Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Skafthøyde :

22 cm

Skaftvidde:

30 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

05872-04

UGG Australia Adirondack Boot II SandUGG Australia Adirondack Boot II Sand er en vinterstøvel som har alt – den er fin, komfortabel, av høy kvalitet og har smarte funksjoner og egenskaper. Den fine og lyse fargen og den pelskledde kragen ved åpningen utgjør virkelig prikken over i-en.

UGG – kjent for kvalitetDet er ikke rart at UGG har vært så enormt populære i mange år. Merket lager fantastiske sko i annerledes design, og de benytter seg av gode materialer. I dette tilfellet er skoene laget av beige mokka og ekte saueskinn I tillegg er støvlene varmfôret og har kraftig gummi som går som en list rundt hele foten.

Varme føtter året rundt!I et par UGG Australia Adirondack Boot II Sand trenger du aldri mer å fryse på føttene. Disse fine støvlene er like stilige som de er praktiske. Bruk dem sammen med jeans eller en kjole og varme tights. Skoen holder varmen, selv ved svært lave temperaturer.

Vedlikehold av mokka – tipsMokkasko av denne kvaliteten må tas vare på for at de skal holde seg fine og eldes pent. Pass på at du rengjør støvlene dine ofte, og bruk en spesiell mokkabørste. Om vinteren kan sko fort få stygge saltrender, men disse kan fjernes. Bruk et spesielt viskelær til mokka.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

M
Mona

Dette er ullfor fra Merinosauer i Australia.Disse sauene blir utsatt for grufull Mulesing!! Alle Ugg produkter er fra de stakkars sauene.Oss som er mest opplyst om all dyre tortur rundt om i verden,har visst dette i mange år

 · Svar · 
S
Siw Hege Eriksen

at dere må kutte produkter som stammer fra dyr som blir mishandlet .

 · Svar · 
P
Patrik, Footway

Hej Siw,

Vi har produkter som också är veganska, vi har dr martens veganska etc.

 · Svar · 
K
Kjersti

Leste akkurat om mulesing av merinosauer i Australia :frowning:
Kommer aldri til å kjøpe merinoull derfra igjen!

 · Svar · 
S
Sanna

Nå må dere slutte altså med dette. Hvis dere har andre synspunkter må dere holde det for dere selv og kjøpe det dere ønsker og la oss andre kjøpe i fred uten at vi skal lese deres synspunkter/kommentarer. Nå er det nok at dere legger dere opp i alt som er på markedet. Gå uten sko da og slutt og klag . Elsker disse skoene og kjempe flott at disse skoene finnes i nettbutikken Footway. Handler flere igjen her mer enn gjerne.

 · Svar · 
L
Lisbeth Thuve

Helt enig med deg :+1:

 · Svar · 
A
Anne

Så lenge de holder meg varm å tørre ser det ut som det er nok sauer.

 · Svar · 
A
Anna

Ånei, hvorfor har ingen fortalt med dette før? Det er jo helt grusomt.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27571 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×