adidas Originals
adidas Originals
Adria Lo W Ftwr White/Core Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

adidas Originals Adria Lo W Ftwr White/Core Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49673-00

adidas Originals Adria Lo W Ftwr White/Core BlackEn fresh og tidløs sko i nydelig hvitt fra det legendariske merket adidas Originals. Denne tøyskoen er et lett og luftig alternativ for alle vårens og sommerens eventyr og har alt potensialet i verden til å bli den neste superklassikeren – pass på å investere i den allerede nå!

Materiale og mer teknisk informasjonYttermaterialet er av tekstil med såle i gummi.

Sko som løper inn i enhver garderobe med stil!Disse skoene smelter perfekt sammen med et hvilket som helst antrekkk, men de kan også brukes for å understreke det. Den uskyldsrene og blendende hvitfargen deres gir antrekket ditt en håpefull følelse av lys, noe som passer perfekt til mange forskjellige anledninger. Klassiske hvite sko smelter enkelt inn i alle stiler. Bruk dem med hvitt for en modig monokrom look, match med slitte jeans og en vintageinspirert t-skjorte for en herlig avslappet vibb, eller med svarte, skinny jeans og en fin topp for en stilig og trendy look.

Behandle skoene, så varer de evigSiden skoene er hvite, kan det være ønskelig med smussavstøtende egenskaper. Dette kan du få med en spray som er beregnet på syntetiske materialer.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28519 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×