Timberland
Timberland - Af 6In Prem Black
Timberland - Af 6In Prem Black
Timberland - Af 6In Prem Black
3D
Timberland
Af 6In Prem Black
1 437 kr
(1 797 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

47094-00

Timberland Af 6In Prem BlackTimberland Af 6In Prem Black er den mest klassiske støvelen fra dette store merket. Disse svarte støvlene er en absolutt nødvendighet hvis du har høye krav til kvalitet, komfort, funksjon og stil. Støvlene er vanntette, former seg etter foten og kan brukes store deler av året. Et røverkjøp? Ja!

Timberlands valg av materialerTimberland har gjort sitt navn kjent over hele verden, og mange tenker først og fremst på kvalitet og design når de hører Timberland. Timberland Af 6In Prem Black er laget i et kraftig nubucklær, en grov gummisåle og en deilig innside. På toppen av skoene har de en vattert kant som gjør at de sitter veldig behagelig mot ankelen.

Støvlene som passer til altKanskje kan det høres litt for optimistisk ut at et par støvler kan passe til alt, men faktum er at Timberland Af 6In Prem Black gjør nettopp det. Disse stilrene støvlene kan brukes til shorts, dressbukser eller jeans. De passer like bra til en rockete stil som til en mer pyntet stil.

Sko som eldes godtTimberland Af 6In Prem Black er et par støvler som du kan bruke år etter år. Pass på å impregnere dem før du bruker dem for første gang. Med impregnering vil du lage et beskyttende lag over læret som er smuss- og vannavstøtende. Pass også på å tørke rene skoene regelmessig, og om det er ønskelig, kan du smøre dem inn.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29349 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×