Nike
Nike
Air Force 1 (GS) White

Skoen er dessverre utsolgt

Kunde Data

Nike oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9877 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

48643-01
Nike Air Force 1 (GS) White

En fin og god hvit sneaker som er en av Nikes mest populære modeller. NIKE Air Force 1 (GS) er ikke bare fin og behagelig, den er også varm slik at du kan ha den langt ut på høsten. Sålen er utstyrt med Nike Air-funksjonen som gjør at den blir utrolig god å gå i. Oversiden er av både lær og tekstil for å gi deg mest mulig komfort og holdbarhet.

1982 kom den første basketmodellen med gas-såle og i dag fins det mange farger og former å velge mellom. Du er alltid helt rett i den her skoen, uansett om du er i treningsstudioet, på jobben eller på party.

Vedlikehold av skoene:
Som alle hvite sko vises smuss og flekker raskt så hvis du vil beskytte sneakersen din anbefales det at du tørker av de ned en fuktig klut så fort det er et lite gruskorn eller en leirdråpe har satt seg på skoene. Impregnere skoene før du begynner å bruke dem så får du beskyttelse mot både smuss og fuktighet. Fortsett å rengjør og impregnere skoene under hele deres relasjon så blir den lang og trofast. Skulle skoene bli bløte lar du dem bare tørke i romtemperatur.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anita Bigwi
Caroline, Footway

Vi får ikke in flere av den nå dessvaerre :frowning:

0
S
Suniya Yasin
Derya, Footway

Hej Suniya,

Vi forventer modtage flere af størrelse 40 jeg kan dog ikke oplyse en præcis dato. Hold øje med vores hjemmeside de kommende uger :slight_smile:

0
C
Christina
Kashira, Footway

Denne er normal/lite større i størrelsen.

0
Vis flere innlegg

28821 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK