Nike
Nike
Air Force 1 (GS) White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

48643-01
Nike Air Force 1 (GS) White

En fin og god hvit sneaker som er en av Nikes mest populære modeller. NIKE Air Force 1 (GS) er ikke bare fin og behagelig, den er også varm slik at du kan ha den langt ut på høsten. Sålen er utstyrt med Nike Air-funksjonen som gjør at den blir utrolig god å gå i. Oversiden er av både lær og tekstil for å gi deg mest mulig komfort og holdbarhet.

1982 kom den første basketmodellen med gas-såle og i dag fins det mange farger og former å velge mellom. Du er alltid helt rett i den her skoen, uansett om du er i treningsstudioet, på jobben eller på party.

Vedlikehold av skoene:
Som alle hvite sko vises smuss og flekker raskt så hvis du vil beskytte sneakersen din anbefales det at du tørker av de ned en fuktig klut så fort det er et lite gruskorn eller en leirdråpe har satt seg på skoene. Impregnere skoene før du begynner å bruke dem så får du beskyttelse mot både smuss og fuktighet. Fortsett å rengjør og impregnere skoene under hele deres relasjon så blir den lang og trofast. Skulle skoene bli bløte lar du dem bare tørke i romtemperatur.
Vis mer.

Diskusjon

Disse skoene er de beste jeg har hatt! De er super behagelige å ha på seg! Jeg har hatt mine sko i over et helt år og de er fortsatt like bra og de er ikke slitt engang! Digger de

Svare

Får dere inn svarte med hvit såle str 36?

Svare
Caroline, Footway

Hei Risten
Nej dem kommer ikke in i den modellen

22 Mar 2018
- 09 Apr 2018

Når får dere inn i flere størrelser? Vil ha de i 36

Svare
Caroline, Footway

Hei hei Kristin,
Det kommer snart in igjen Vet ennå ikke vilket dato men snart

09 Apr 2018
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30752 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×