Nike
Nike
Air Max 1 Essential Midnight Navy/Light Bone-White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Nike Air Max 1 Essential Midnight Navy/Light Bone-White

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Textil, Syntet

Såle:

Gummisåle, Syntet

Artikelnummer:

25221-06

Nike Air Max 1 Essential Midnight Navy/Light Bone-WhiteUten tvil er Nike Air Max 1 Essential Midnight Navy/Light Bone-White den mest populære skomodellen fra Nike. Med det stilrene og retroinspirerte designet har Nike Air Max 1 fått en permanent plass på joggeskopallen. Denne marineblå skoen for herrer passer bra for de fleste sesongene i året.

God dempingNike Air Max 1 Essential Midnight Navy/Light Bone-White har kapret alles hjerter, ikke bare på grunn av det kule designet, men også fordi disse skoene har så mange komfortable egenskaper. De smarte detaljene i kombinasjon med konstruksjonen av skoen er mye av grunnen til suksessen. Nike Air Max 1 Essential Midnight Navy/Light Bone-White har en yttersåle med en fantastisk demping som nesten føles som fjæring under føttene. Overdelen er laget i holdbart syntetisk materiale. Dette er fine sko å bruke når du skal gå tur, løpe eller bare til hverdags.

Moteriktige joggesko


Den siste tiden har joggeskotrenden nådd nye høyder. Og vi klager ikke! Høyere forespørsel skaper flere muligheter til å kjøpe kule joggesko, og de kan brukes til mange anledninger og sammen med både svarte jeans, t-skjorte og en tøff jakke.

Behandling av joggeskoene


Om du tar godt vare på dine Nike Air Max 1 Essential Midnight Navy/Light Bone-White, vil de også vare lenger i tillegg til at de vil holde seg finere. Vask gjerne skoene jevnlig med skorengjøringssåpe og tørk bort støv. Gjerne med en tannbørste for å komme bedre til i kriker og kroker.
Vis mer.

Diskusjon

Jeg synes

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×