Nike
Nike
Air Max Thea Black/white
1 097 kr
inkl. mva

Kunde Data

Nike oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9877 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60062-06

Nike Air Max Thea Black/white


Nike er kjent for å levere stilige joggesko som egner seg like godt for en tur på byen med venninnegjengen som løpetur i skog og mark. Modellen Nike Air Max Thea Black/white er et prakteksemplar. Med diskret design og Nikes legendariske Air Max såle, er dette en perfekt sko for alle slags anledninger.

Stilig joggesko med historisk sus


Nike Air Max Thea kan spore sine aner tilbake til den første Nike skoen med Air Max såle. Den ble lansert i 1987, og sålen med det lille vinduet har siden blitt en design-klassiker.
Nike Air Max Thea føyer seg inn i rekken av Nike-sko for damer som tar seg svært godt ut – både i kombinasjon med bukser eller løpeshorts.

Laget av lette, slitesterke materialer


Denne skoen er laget av syntetisk tøy som er lett og behagelig på foten. Selvsagt nyter du godt av god ventilasjon. Viktigst er nok sålen. Den er altså utstyrt med Nikes legendariske Air Max funksjon, som byr på uovertruffen fjæring og komfort. Merk at sålen er forsterket med gummi på hæl og tå for maksimal slitestyrke.

Vask med såpevann


Nike Air Max Thea Black/white holder du ren ved å vaske dem med såpevann. Det kan være lurt å bruke en børste. Enten en egen skobørste eller en tannbørste. Ja, sistnevnte kan gjerne fungere best. Tørk skoene ved romtemperatur.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Anette431
Oversette
L
leeroo
Oversette
M
Marita zeylon
Oversette

28265 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK