Nike
Nike - Air Max Thea Black/white
Nike - Air Max Thea Black/white
Nike - Air Max Thea Black/white
3D
Nike
Air Max Thea Black/white
1 097 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60062-06

Nike Air Max Thea Black/white


Nike er kjent for å levere stilige joggesko som egner seg like godt for en tur på byen med venninnegjengen som løpetur i skog og mark. Modellen Nike Air Max Thea Black/white er et prakteksemplar. Med diskret design og Nikes legendariske Air Max såle, er dette en perfekt sko for alle slags anledninger.

Stilig joggesko med historisk sus


Nike Air Max Thea kan spore sine aner tilbake til den første Nike skoen med Air Max såle. Den ble lansert i 1987, og sålen med det lille vinduet har siden blitt en design-klassiker.
Nike Air Max Thea føyer seg inn i rekken av Nike-sko for damer som tar seg svært godt ut – både i kombinasjon med bukser eller løpeshorts.

Laget av lette, slitesterke materialer


Denne skoen er laget av syntetisk tøy som er lett og behagelig på foten. Selvsagt nyter du godt av god ventilasjon. Viktigst er nok sålen. Den er altså utstyrt med Nikes legendariske Air Max funksjon, som byr på uovertruffen fjæring og komfort. Merk at sålen er forsterket med gummi på hæl og tå for maksimal slitestyrke.

Vask med såpevann


Nike Air Max Thea Black/white holder du ren ved å vaske dem med såpevann. Det kan være lurt å bruke en børste. Enten en egen skobørste eller en tannbørste. Ja, sistnevnte kan gjerne fungere best. Tørk skoene ved romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29062 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×