Scholl
Scholl
Airbase AD Black
797 kr
(997 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Scholl oppleves som normale i størrelsen i henhold til 3477 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

04599-00

Scholl Airbase AD BlackFor deg som er på jakt etter et par behagelige og stilige sandaler til å bruke hjemme eller på jobben, er Scholl Airbase AD Black løsningen. Disse fine sandalene har en ergonomisk såle som passer dine føtters former og kurver perfekt. Det svarte læret gjør at sandalene er slitesterke og eldes med stil.

Behagelig såle i lærAirbase AD er en sandal som er produsert i ekte nubucklær. Dette læret kan minne om semsket skinn, men nubucklær er langt mer eksklusivt. Selve sålen er også av det avanserte slaget. Sålen kalles for Bioprint og består av flere lag. Dette gir deg optimal demping og gir kroppen din riktig avlasting.

Stilige til hverdagsbrukDen siste tiden har det blitt svært trendy å bruke sandaler og tøfler utendørs, og Airbase AD fra Scholl er intet unntak. Sandalene er utrolig komfortable, og du kan med fordel kombinere dem med alt fra jeans til kjoler. Bruk dem gjerne hjemme eller ta dem på jobben og gå behagelig rundt gjennom hele dagen.

Ta vare på Airbase-sandalene dineEttersom sandalene er produsert i nubucklær, er det etter hvert nødvendig å behandle dem for å opprettholde kvaliteten. Nubucklær kan behandles på samme måte som semsket skinn, for eksempel med en myk børste for semsket skinn og passende skopleieprodukter.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

H
Helga Kvilstad
E
eva bugge
E
eva bugge
Vis flere innlegg

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK