05.06.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Vincent
Vincent
Algot Black
507 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Vincent oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2318 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

60032-66

Vincent Algot Black


Vincent Algot Black er en robust gummistøvel for barn som takler brasene selv når høststormene er på sitt mest regntunge. Denne stilige støvelen har snøring øverst, som gjør den ekstra motstandsdyktig når sølepyttene lokker. Godt grep har den også takket være slitesterke gummisåler.

Vincent Algot Black er en varm og god støvel


Det er ingen hemmelighet at norske barn som skal leke ute til alle årstider behøver skotøy som står for en støyt. Vincent Algot Black er perfekt i så henseende. Denne støvelen er vanntett, og god og varm. Selv om den er foret, er det allikevel å anbefale å utstyre barn som skal ut på en kald dag i disse støvlene med varme ullsokker.

Vincent Algot Black er laget av syntetisk gummi


Denne støvelen er laget av Neoprene, en form for syntetisk gummi. Sålene er av gummi, og foret er av tøystoff. Merk at disse svarte støvlene har en refleks på baksiden. Det er helt klart et plusspoeng når høstmørket for alvor setter inn.

En lettstelt støvel


Vincent Algot Black holder du rene ved å vaske dem i såpevann. Du kan fjerne sålene inni, og vaske og tørke dem separat. Skulle uhellet være ute, og støvlene få flekker det er vanskelig å få bort, er det et gammelt triks å bruke tannkrem og børste!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

E
Elinah
Oversette
Agnes, Footway

Alla är olika frusna om fötterna så det är tyvärr svårt att svara på din fråga, men dessa skor är varmfodrade :slight_smile:

Oversette
0

28422 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK