Converse
Converse - All star Canvas Ox Optical White
Converse - All star Canvas Ox Optical White
Converse - All star Canvas Ox Optical White
3D

Brukerbilder

Converse
All star Canvas Ox Optical White
419 kr
(497 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

24597-00

Converse All Star Canvas Ox Optical WhiteConverse er et av verdens mest kjente skomerker og har en lang historie som strekker seg over 100 år bakover i tid. I starten rettet selskapet seg hovedsakelig inn på å produsere og selge kalosjer, men etterhvert utviklet de seg til å lage sneakers. I årenes løp har mange skomodeller tatt plass på skohyller rundt omkring i verden, men én modell har skilt seg ut litt ekstra – Converse All Star Canvas Ox Optical White. Denne enkle, men samtidig stilrene tøyskoen har vært brukt av alt fra idrettsutøvere til kjente musikere – og av oss vanlige folk, så klart. Converse All Star Canvas Ox Optical White er en sko som kan brukes hele tiden, uansett årstid, uansett anledning og til mange ulike antrekk.

Sterk gummi og tekstil som pusterConverse-sko er veldig populære på grunn av sitt fine og enkle design. Skoene lages av et bomullstøy med kraftig canvas og har en yttersåle i slitesterk gummi. Til tross for den enkle oppbyggingen av skoen er Converse All Star Canvas Ox Optical White veldig behagelige, og gummisålen gir en herlig støtdemping. Noe som mange Converse-brukere har gjort i løpet av årene, er å bytte ut skolissene med en valgfri farge, noe som fort skaper en mer personlig stil. For at dine Converse skal holde seg fine så lenge som mulig, kan du helt enkelt vaske av skoene hvis de begynner å bli skitne. Selv om mange bruker sine Converse All Star Canvas Ox Optical White hele året, er de absolutt mest komfortable å bruke i vår- og sommermånedene, siden bomullstøyet har en ventilerende egenskap.

Match Converse-skoene dine med altConverse-sko har evnen til å komplettere de aller fleste ulike antrekk. De enkle skoene passer til nesten alt, uansett om du har på deg en stilig dress eller et par slitte jeans. Uten å ta hele oppmerksomheten kompletterer heller Converse resten av antrekket og blir på en måte prikken over i-en. Om våren og sommeren er det veldig fint å bruke Converse All Star Canvas Ox Optical White sammen med et par jeansshorts, en mønstrete skjorte og noen fargerike solbriller. Du kan også tone ned et finere antrekk som et stilig festantrekk med tøyskoene dine. Prøv deg gjerne frem for å finne et antrekk som føles riktig for deg.

Pass på dine ConverseEttersom Converse All Star Canvas Ox Optical White er laget av et bomullstekstil og kraftig gummi, kan du bruke diverse rengjøringsprodukter for tekstil når du ønsker å rengjøre skoene. Hvis du for eksempel har fått en flekk på skoene, kan du forsiktig prøve å vaske skoene med vanlig vaskemiddel. Når det regner ute, kan det være best å la skoene bli hjemme, siden bomullstøyet ikke motstår vann så veldig bra.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
E
Elena

Ville gjerne prøve sånne sko en gang!

 · Svar · 
M
Marie

Converse in my :heart: Disse er et must i garderoben når våren melder sin ankomst. Ikke er de vonde på foten heller. En klassiker som ikke går av moten, og de tåler masse

 · Svar · 
N
NgunTum khupchawn

jeg vil gjerne prøve den sko

 · Svar · 
Y
Yorda

Nic sko

 · Svar · 
I
Ida

Hvordan er de i str?

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Denna sko är normal i storleken :slight_smile:

 · Svar · 
M
Maria

Jeg pleier å gå ned en størrelse når jeg bruker converse. Fra 39 til 38.

 · Svar · 
V
Vaiva Rapalaite

Hello. I were bought here Converse shoes size 38. I want to change in another size because is was too big for me. I were paid it by card.Can you answer what is should do now step by step?. Best regards Vaiva

 · Svar · 

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×