Converse
Converse - All Star Specialty Hi Canvas White Monocrome
Converse - All Star Specialty Hi Canvas White Monocrome
Converse - All Star Specialty Hi Canvas White Monocrome
3D
Converse
All Star Specialty Hi Canvas White Monocrome
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

08244-01

Converse All Star Specialty Hi Canvas White MonocromeConverse er et klassisk amerikansk skomerke som har sine sko som de mest solgte i hele verden. Merket har blitt kjent for å lage fine sko i canvas. Med Converse All Star Specialty Hi Canvas White Monochrome får du den klassiske skomodellen i et helt unikt og originalt design. Disse skoene er nemlig helt hvite!

Stilrene sko i canvasAkkurat som vanlig så er disse skoene fra Converse laget i tøymaterialet canvas. Det er dette som gir skoene sitt elegante og stilrene utseende. Det som skiller disse skoene fra de vanlige skoene til Converse, er det helt hvite utseendet. Det er bare maljene og sålen som har en annerledes farge.

En stilig detalj til antrekketEt par sko fra Converse er perfekt for deg hvis du ønsker en velkledd, men avslappet stil. Når du velger å bruke helt hvite sko, så kan du regne med å få alles øyne rettet mot deg. De hvite skoene skiller seg virkelig ut fra mengden på en bra måte. Du må gjerne matche dem med mørke bukser eller jeans for en fin kontrast.

Råd til behandling av ConverseDen beste måten å ta vare på sko fra Converse er ved å være forsiktig med dem. Dette gjelder spesielt for de hvite skoene. Fjern flekker og rengjør skoene med hjelp av såpevann og en klut eller svamp.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Gode sko, som var akkurat som forventet. Ingen overrasking når jeg så dem. Rask og enkel levering! Ikke noe tull. Veldig fornøyd

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg kjøpte skoene til min datter, hun valgte de selv,Hun var litt usikker på størrelsen, men det viste seg at skoene passet perfekt.Prisen var ok og det var lettvint både med bestilling og betalning.

 · Svar · 
A
Anonym

Disse skoene er normale i størrelsen og utrolig behagelige å gå i! ser kjempefine ut på, og er absolutt mine favoritt sko:D

 · Svar · 
A
Anonym

Skoene er sånn som du ser de på bildene, pene converse!

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×