Svea
Svea
Åmål 13 Dark Brown

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Svea Åmål 13 Dark Brown

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51431-00

Svea Åmål 13 Dark BrownDet svenske merket Svea lager mange fine sko til både gutter og jenter. Svea Åmål 13 Dark Brown er et par sko i Chelseamodell som Svea har tilpasset den nordiske høsten og vinteren. De er robuste og har et varmt fôr som varmer føttene på en deilig måte.

Varme sko til kalde tiderDisse skoene fra Svea er laget av skinn og har en fin, mørkebrun farge. Skoene sitter tett på føttene, takket være det gode og varmende fôret. Selve skoen har alle de klassiske kjennetegnene på den klassiske Chelseamodellen. Du finner for eksempel to hemper på skaftet som hjelper deg med å få skoene på.

Fin også om vinterenIkke la det kalde været i vintermånedene ødelegge stilen din. Med disse skoene fra Svea kan du enkelt kle deg pent og stilfullt! Kombiner skoene med et par fine jeans, så er du klar til å møte dagen. Den brune fargen passer godt til mange forskjellige klesstiler og fargekombinasjoner.

Tips for vedlikehold av skinnskoDisse skoene er laget av skinn og må derfor vedlikeholdes regelmessig hvis du vil at de skal vare lenge og se fine ut. Bruk en børste for å få bort smuss, og bruk skokrem for å gi skinnet en fin farge og mykhet.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×