Vagabond
Vagabond
Amina 4004-060-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Amina 4004-060-20 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52445-00

Vagabond Amina 4004-060-20 BlackProdusenten Vagabond lager mange pene og prisgunstige sko fra sin fabrikk i Varberg. Amina er en av deres mest populære skomodeller, og den kommer i mange variasjoner. Det som skiller nettopp denne varianten fra de andre, er skinnet. Skinnet er godt pusset og glansfullt, noe som gir skoene et fint og elegant utseende.

Når du vil se ekstra fin utDet er disse skoene du skal satse på om du virkelig vil vise frem din beste side. Skoenes design er stilrent, og skaftet har to praktiske elastiske bånd på sidene. Amina har et tynt skinn og passer best for bruk om våren, sommeren og høsten når det ikke er så kaldt.

Et må-ha i garderobenVil du ha et par sko som du kan bruke når du vil kle deg litt ekstra fint, kommer du til å trenge disse. Det svarte, glansfulle skinnet gir skoene en moderne look. Bruk skoene til en finere kjole for å skape et elegant og luksuriøst inntrykk.

Puss skinnet for å beholde glansenDet finnes mange gode skopleieprodukter som du kan bruke for å beholde den vakre glansen. Pass også på å rengjøre skoene med en børste og eventuelt en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×