Birkenstock
Birkenstock
Amsterdam Antrazit Dark Grey
847 kr
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14819 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Ull

Indre materiale:

Ull

Såle:

Lær, Gummi

Merke:

Artikelnummer:

51571-00

Birkenstock Amsterdam Antrazit Dark GreyBirkenstock er et klassisk varemerke for tøfler og sandaler. De brukes av et tusentalls mennesker over hele verden. Den behagelige sålen er høyt verdsatt, spesielt hos personer med vonde føtter eller rygg- og hofteproblemer. Amsterdam er et par myke og flotte tøfler av filt.

Deilig såle som avlaster kroppenSålen er det som gjør Birkenstock-sko så spesielle. Den er utformet for å gi støtte til viktige deler på foten og for å følge føttenes form. Tøflenes overside er laget i filt, et materiale som lages ved toving av ull. Et godt alternativ til de tradisjonelle reimene av lær eller syntetisk materiale.

For innendørsbrukDisse tøflene passer perfekt for deg som må stå eller gå mye innendørs i løpet av dagen. Det enkle og stilige designet gjør at skoene utmerket kan brukes på arbeidsplassen. De passer like bra til et par jeans som til khakibukser. Er du lei av ømme føtter etter lange arbeidsdager, skal du satse på disse tøflene.

Vedlikehold av tøfler fra BirkenstockFor å rengjøre filt kan du bruke litt lunkent vann blandet med et mildt rengjøringsmiddel. Gni forsiktig med fingrene eller en klut. Press ut vannet så godt det lar seg gjøre etterpå, og la dem lufttørke. Unngå varme fra sollys eller ovner ved tørking.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

Yemeri, Footway
Oversette
O
Ophélie
Oversette

28418 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK