Birkenstock
Birkenstock - Amsterdam Lightgrey Light Grey
Birkenstock - Amsterdam Lightgrey Light Grey
Birkenstock - Amsterdam Lightgrey Light Grey
3D
Birkenstock
Amsterdam Lightgrey Light Grey
637 kr
(797 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Ull

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

51572-00

Birkenstock Amsterdam Lightgrey Light GreyTøfler trenger ikke å være kjedelige selv om de er hverdagssko, og disse fine og stilrene tøflene fra Birkenstock er virkelig et bevis på det. Med en formpresset overdel uten sømmer i en lekker grå ulltoving lever de opp til sitt navn – Amsterdam – som jo er en anerkjent designmetropol.

Birkenstock står for gode skoDen ulltovede overdelen lar føttene dine puste i skoene. Innersålen har den klassiske Birkenstock-teknikken som avlaster føttene dine, og slik er det bare behagelig å gå i disse tøflene dagen lang.

Tøfler med stilTøfler kan med fordel gjennomsyres av din personlige stil, og det finnes det gode mulighter for med disse veldesignede tøflene fra Birkenstock. Den stilrene fargen og utformingen er nyskapende og morsom og fungerer til alle slags hverdagsklær og jobbsituasjoner.

Pleie av gode tøflerDette er et par innesko, og ulloverdelen er ikke ment for utendørsbruk. Skulle tøflene bli skitne, kan du vaske bort flekkene med lunkent vann, en mild såpeløsning og en tannbørste. Også sålen kan vaskes på denne måten. Lufttørk tøflene dine i romtemperatur for å få bort uønsket lukt.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×