Birkenstock
Birkenstock
Amsterdam Lightgrey Light Grey
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14819 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Ull

Indre materiale:

Lær

Såle:

Lær, Gummi

Merke:

Artikelnummer:

51572-00

Birkenstock Amsterdam Lightgrey Light GreyTøfler trenger ikke å være kjedelige selv om de er hverdagssko, og disse fine og stilrene tøflene fra Birkenstock er virkelig et bevis på det. Med en formpresset overdel uten sømmer i en lekker grå ulltoving lever de opp til sitt navn – Amsterdam – som jo er en anerkjent designmetropol.

Birkenstock står for gode skoDen ulltovede overdelen lar føttene dine puste i skoene. Innersålen har den klassiske Birkenstock-teknikken som avlaster føttene dine, og slik er det bare behagelig å gå i disse tøflene dagen lang.

Tøfler med stilTøfler kan med fordel gjennomsyres av din personlige stil, og det finnes det gode mulighter for med disse veldesignede tøflene fra Birkenstock. Den stilrene fargen og utformingen er nyskapende og morsom og fungerer til alle slags hverdagsklær og jobbsituasjoner.

Pleie av gode tøflerDette er et par innesko, og ulloverdelen er ikke ment for utendørsbruk. Skulle tøflene bli skitne, kan du vaske bort flekkene med lunkent vann, en mild såpeløsning og en tannbørste. Også sålen kan vaskes på denne måten. Lufttørk tøflene dine i romtemperatur for å få bort uønsket lukt.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

C
CH
Oversette
H
Hanna, Footway

Hej! :slight_smile: Denna är normal.

Oversette
0
S
Su
Oversette
A
Alicia, Footway

It’s made of synthetic felt. :slight_smile:

Oversette
1
L
Linda Tattersall
Oversette
Vis flere innlegg

28265 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK