Shepherd
Shepherd
Annie Antique/Cognac

Skoen er dessverre utsolgt

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummi, Syntet

Merke:

Artikelnummer:

12082-01

Shepherd Annie Antique CognacTøfler og innesko fra svenske Shepherd er den ultimate luksus for føttene dine innendørs. Når det er varmt, ventilerer de bort varmen, og når det er kaldt, holder de føttene dine gode og varme. Og som om ikke det var nok, er de fine også!

Saueskinntøfler som lar føttene dine pusteSaueskinn og saueull er materialer som er perfekte til innesko og tøfler, siden de puster godt og samtidig holder temperaturen på føttene dine på et behagelig nivå. Utsiden av disse fine og koselige tøflene er av vakker, brun mokka.

Tøfler som passer både hjemme og på jobbDette er innesko som fungerer like godt på jobben som hjemme når det er på tide med en kosekveld. Den stabile sålen gjør at det er lett å gå rundt omkring i dem hvis du jobber på et sted der det blir mye gåing i løpet av dagen. Det fine og svært naturlige designet passer fint til de fleste klær.

Saueskinn er lett å vedlikeholdeHvis du trenger å rengjøre Shepherd-tøflene dine, anbefaler Shepherd at du vasker dem for hånd i lunkent vann og med en mild såpeløsning som ikke er fettoppløsende. Dra i skoene så de får den opprinnelige formen tilbake, og la dem lufttørke i normal romtemperatur.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

C
Christine de Ganck
Oversette
S
Sandra
Oversette
B
Bizzy-girl
Oversette
M
Marije, Footway

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met deze sloffen :heart_eyes:

Oversette
0
Vis flere innlegg

28384 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK