29.03.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Habana Regular Brown
1 103 kr
(1 197 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på 14819 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

07295-00

Birkenstock Arizona Habana Regular BrownForetaket Birkenstock er kjent over hele verden for sine ortopediske sko og sandaler. Helt siden foretaket hadde sin oppstart allerede i 1774, har de laget sko tilpasset føttene. Birkenstock Arizona er deres mest kjente modell av behagelige sandaler. Den har flere fine detaljer, men det som gjør denne sandalen spesiell, er den enestående komforten.

Smakfulle, enkle og behageligeDisse sandalene fra Birkenstock har en overdel av lær. De to reimene er ikke bare dekorative, de gjør at du kan tilpasse størrelsen på sandalene ut fra dine føtter. Det er dog sålene som gjør denne sandalen spesiell. Den er laget i blant annet kork og er designet for å følge fotens naturlige bevegelser og former. Sålen gir foten god avlastning, noe som i sin tur hjelper hele kroppen.

En tøffel du alltid kan bruke


Birkenstock er et utrolig populært varemerke hos de som står og går over lengre perioder. Uansett om du står lenge eller bare vil ha det behagelig hjemme, så er Birkenstock Arizona noe for deg. Det smakfulle designet gjør at du kan ha på deg disse sandalene til, i prinsippet, hva som helst. De går like godt til jeans som til en fin kjole eller et par joggebukser.

Ta vare på sandalene dineDisse sandalene fra Birkenstock er til dels laget av lær. Bruk skokrem eller skovoks så læret ikke tørker ut med tiden. Siden sandalene først og fremst er beregnet på innendørs bruk, slites de ikke ned på samme måte som sko. Et par sandaler kan derfor holde seg fine gjennom mange år.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

T
Trine M Dahl
Nikolas, Footway

Hej Trine,

Det ska vara löst nu, du får gärna prova igen :slight_smile: om problemet kvarstår så får du gärna ta kontakt med oss på telefon eller mail så felsöker vi.

0
A
Alisha
Caroline, Footway

Det har den ikke. Ska du ha en myk såle så heter dem “Soft” i navnet :slight_smile:

0
I
Ingrid Neteland
Jonathan, Footway

Hej Ingrid!
Det här är deras “normala” modell. Den är dock något bredare än en vanlig sandal. :slight_smile: Ligger du mellan två storlekar skulle jag välja den mindre.

0
Vis flere innlegg

30650 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK