Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 10:12:58
Birkenstock
Birkenstock - Arizona Regular Black
Birkenstock - Arizona Regular Black
Birkenstock - Arizona Regular Black
3D

Brukerbilder

Birkenstock
Arizona Regular Black
614 kr
(847 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Syntetisk skinn

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

07296-00

Birkenstock Arizona Regular BlackSelskapet Birkenstock har en unik og veldig lang historie. Røttene kan spores helt tilbake til år 1774, da Johann Adam Birkenstock overtok sitt første skomakerverksted. Allerede da ble kursen for selskapet satt, som var å skape komfortable høykvalitative sko ved hjelp av ortopedi og kunnskap om føttene. Man merker at selskapet har lært en hel del siden den spede starten for så mange år siden. Med Birkenstock Arizona Regular Black viser de tydelig at de kan lage sandaler som både er behagelige og som avlaster kroppen på en god måte. Disse sandalene former seg etter akkurat dine føtter, og blir på denne måten mer og mer komfortable jo mer du bruker dem. Det som skiller Birkenstock fra andre sandaler, er deres unike såler. De er er spesielt utviklet for å gi føttene god støtte samtidig som de er myke og dempende. Birkenstock Regular har to reimer som du kan bruke for å justere vidden, slik at sandalene passer perfekt til akkurat dine føtter. Disse sandalene er i første rekke utviklet til bruk innendørs, men de har også en slitesterk såle som gjør at de kan brukes utendørs uten å ta skade av det. Unn deg selv en betydelig mer behagelig hverdag ved å gå til anskaffelse av et par sandaler fra Birkenstock. Det kan nevnes at sandalene er perfekte for personer som har problemer med rygg eller føtter.

Tre materialer som skaper den perfekte sandalenBirkenstock Arizona består av tre materialer. For det første har du reimene. Disse er laget av mykt, syntetisk materiale som tilpasser seg føttene dine. Innersålen, som er den viktigste delen av en sandal, er laget av korkmateriale og kjennes myk og behagelig samtidig som den ikke er særlig tung. Yttersålen er laget av EVA. Dette er et slitesterkt materiale som beskytter den noe skjørere innersålen i korkmateriale.

Bruk sandalene så mye som muligDet finnes mange fordeler med disse sandalene. De har et stilrent utseende som gjør at de passer bra sammen med mange ulike typer klesstiler. Ettersom de gir føttene dine god støtte, og på en effektiv måte avlaster kroppen din, er det lurt å bruke Birkenstock-skoene dine ofte og lenge av gangen. Dersom du hjemme eller på arbeidsplassen går mye, er disse sandalene perfekte for deg.

Sandaler som varer i flere årDet er ikke uvanlig at sandaler fra Birkenstock brukes i flere år. Yttersålene er slitesterke, og det gjelder også for overdelen i syntetmateriale. Dersom de får smuss eller flekker, kan du bruke en fuktig klut for å rengjøre sandalene. Selv om det er mulig å bruke sandalene utendørs, bør du helst unngå dette dersom du ønsker at de skal vare så lenge som mulig.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
R
Rine Bjørkedal

Hvordan kan jeg se om det er hard eller bløt såle på Birkenstock sandalene?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Du kan se på navnet på skoen, da heter den “soft”. Den myke varianten finner du her: https://www.footway.no/arizona-slim-soft-black.html :slight_smile:

 · Svar · 
B
Bente Engell

Finnes den med soft ssåle dvs. med blå skrift inni,?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Ja, du finner den her: https://www.footway.no/arizona-slim-soft-black.html
Derimot har Birkenstock endret så det er gul skrift i de som er myke også. Men du kan se det på navnet på skoen da det står “soft” der. :slight_smile:

 · Svar · 
E
Eline

har denne modellen lengere justeringsbånd enn de andre. Har sammenlignet bildet med andre bilder av samme modell

 · Svar · 
S
Sara

Hva er forskjellen på soft og hard sole?

 · Svar · 
A
Anne

Hei, burde man ta en størrelse større enn det man har?

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Hei hei Anne :slight_smile:
I den modell som heter “Regular” så ska man ta en störrelse MINDRE og i den som heter “Slim” så ska man ta sin vanlige störrelse :slight_smile:

 · Svar · 

29337 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×