Gant
Gant
Ashley Nubuck Dark Brown

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Gant Ashley Nubuck Dark Brown

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

51199-00

Gant Ashley Nubuck Dark BrownGant er et verdensberømt foretak som ofte lager klær og sko i formell stil. Gant Ashley Nubuck Dark Brown er en skikkelig stilig høstsko i Chelsea-modell. Skoene er laget i et eksklusivt nubucklær som har en ganske matt overflate, og skoene har også paneler i blankt skinn.

Kvalitetsrikt materialeAshley er en skomodell fra Gant som lages i nubucklær. Nubuck minner veldig om semsket skinn, men er mer eksklusivt. Skoene er både holdbare og behagelige, og læret aldres pent. Med en behagelig såle og lav hæl går du komfortabelt hele dagen. På skoenes sider finnes to strikkpaneler som gjør at skoene får en mer behagelig passform og er lette å ta av og på.

En stilig sko til hverdags og festAshley fra Gant er en trendy høstsko i brunt som du med fordel kan bruke både til finere anledninger og til hverdags. Det stilige og elegante designet gjør seg godt sammen med chinos, dressbukser og vakre kjoler. Match gjerne med en veske i liknende lær for å skape en mer helhetlig følelse i antrekket.

Vedlikehold læretOm du tar vare på Ashley-skoene dine fra Gant på rett måte, kan du bruke skoene i mange år fremover. Nubucklær kan du vedlikeholde på samme måte som semsket skinn, det finnes mange gode produkter å velge blant. Om de har fått en flekk eller om skoene er skitne, kan du børste av skoene med en myk børste for semsket skinn.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28475 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×