Bagheera
Bagheera - Avenue Black
Bagheera - Avenue Black
Bagheera - Avenue Black
3D
Bagheera
Avenue Black
337 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

25310-00

Bagheera Avenue BlackEt par behagelige joggesko som både passer for deg som står eller går rundt hele dagen, eller om du rett og slett trenger noen sko til å trene med. Bagheera Avenue Black er et godt valg fordi de er laget for å gi deg god støtte til foten, samtidig som de holder føttene avkjølte og tørre. Merket Bagheera ble grunnlagt i 1981 og er et svensk merke. De ble først kjent for sine treningsklær på 80-tallet, og da spesielt flor forskjellige t-skjorter og gensere med store logoer. Siden den gang har det skjedd en stor utvikling, og merket er i dag mest kjent for sine gode sportssko. Modellen Avenue Black, med sitt gode grep og den stilrene sorte fargen, er en av de mange typene sko Bagheera tilbyr.

Gode materialer holder lengeBagheera Avenue Black er en sko produsert i syntetisk materiale. Det er med andre ord ikke ekte skinn, men er til tross for dette ekstremt slitesterkt og til en viss grad vannavstøtende. Yttersålens kraftige mønster gir deg godt grep på ujevne og glatte underlag. Akkurat denne modellen fra Bagheera er ikke fôret, og det er derfor en sko som passer perfekt om våren og sommeren og et stykke inn på høsten. Om disse blir en favoritt som du aldri vil ta av, kan du bruke dem sammen med et par tykke sokker når vinteren setter inn for fullt.

Støtte til kropp og sjelDet er i mange yrker vanlig å stå hele dagen. Dette inkluderer både sykepleiere, butikkansatte og servitører. For personer som bruker hele dagen på beina, er det ekstremt viktig å ha et par sko med god demping. Det er derfor ikke uten grunn at Bagheera Avenue har blitt omfavnet av nettopp mennesker med disse arbeidsvilkårene. Hemmeligheten ligger i den ergonomisk utformede sålen som har god støtdemping. Designet og fargen på skoene er såpass diskret og tidløst at de lett kan kombineres med dine allerede eksisterende klær.

Behandling av dine joggeskoOm du jobber som servitør eller i en lignende bransje, er det ekstra viktig for deg å ha solide sko som tåler en omgang og har godt grep på underlaget. Tenk bare på de mange gangene man sklir rundt på et gulv med mye søl på kjøkkenet. Impregner skoene dine før bruk, og gjenta dette med jevne mellomrom. Tørk av skoene med en fuktig klut om uhellet er ute.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
L
Lis

Fine og gode sko. Normale i str. Tilsvarte absolutt forventningene. Rask levering. Gi for it!:slight_smile:

 · Svar · 
F
Farooq

No 42 Size Available :frowning:

 · Svar · 
S
Sol

Får dere inn str.39-40?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Som det ser ut nå kommer ikke denne inn igjen. :slight_frown:

 · Svar · 
A
Aden anod mohamed

Jeg synes er bra

 · Svar · 
T
Tc

Kommer denne inn med størrelse 44?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Den kommer dessverre ikke inn igjen.

 · Svar · 
F
Farrukh

Er de vanntett...??

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Ja det är den :slight_smile:

 · Svar · 
A
Adnan

Den dårligste sko .

 · Svar · 
A
Adam, Footway

Vad tråkigt att du tycker så! Har du problem med skon? Hör gärna av dig till kundtjänst så kan vi hjälpa dig vidare :slight_smile:

 · Svar · 

29062 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×