Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 11:35:13
Art
Art
Bergen 0917 Black
1 147 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

51980-00

Art Bergen 0917 BlackDet unike merket Art ble grunnlagt i 1995 og har siden den gang utviklet mange forskjellige stiler. Art Bergen 0917 Black er et godt eksempel på den typen sko de lager. Denne fine høststøvelen er laget av skikkelig gode materialer, og mange av de fine detaljene sitter i sømmene.

En høststøvel som skiller seg utArt Bergen 0917 Black er en utmerket høststøvel til vårt nordiske klima. Støvelen er laget av et kraftig skinn i en fin brunfarge. Yttersålen er av gummi. Denne skomodellen er ekstra fin på grunn av de oransje sømmene som erstatter de tradisjonelle sømmene i samme farge som skinnet.

En støvel til hverdags og festSlå to fluer i ett smekk ved å unne deg et par Art Bergen 0917 Black. Du kan bruke skoene til mange forskjellige klesstiler, for eksempel til vanlige jeans, en varm polotrøye og et skjerf. De passer også fint til strømpebukser, et fint skjørt og en hvit skjorte.

Sprekker i skinnet?Lær er et naturmateriale som må vedlikeholdes for å holde seg i penest mulig stand. Pass på å smøre inn skinnet regelmessig. Slik forhindrer du skinnet fra å tørke og siden sprekke opp. Det er også viktig å impregnere skoene med jevne mellomrom.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

M
Moe
Oversette
M
Monika
Oversette
J
Joan
Oversette
Vis flere innlegg

30535 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK