Ecco
Ecco
BIARRITZ Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Ecco BIARRITZ Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

02231-01

Ecco BIARRITZ BlackKomfortable sko av høyeste kvalitet. Det er en god beskrivelse av Ecco. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1963, og siden det har de lagd svært mange populære skomodeller. Ecco BIARRITZ Black er en flott høststøvel til herrer. Skoen har et tidløst design, er lagd av kvalitetsmaterialer, og det er lett å få den av og på.

Vakkert med lærEcco BIARRITZ Black er en høststøvel i Chelseamodell som er lagd av lær av høy kvalitet. Skoene har elastiske paneler og en praktisk glidelås. Den lave hælen gir skoen en mer eksklusiv og klassisk look. Ecco BIARRITZ Black er sko som eldes godt, og som får mer karakter for hvert år som går.

Allsidige sko som passer til altEcco BIARRITZ Black er et par gode sko for trendy menn. Kombiner dem med jeans, t-skjorte og en skinnjakke, så får du et avslappet og fint antrekk. Hvis du heller vil være litt mer pyntet, kan du matche skoene med dressbukser, hvit skjorte og blazer.

Børste, spray og fettEcco BIARRITZ Black eldes penere jo mer du bruker skoene, da læret får mer karakter og personlighet med bruk og etter hvert som tiden går. For å bevare kvaliteten kan du impregnere skoene. Lær er et naturprodukt som får folder og rynker, og det kan sprekke hvis det blir for tørt. Pass derfor på å smøre skoene med egnet skokrem.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×