Kavat
Kavat - Blinka TX Black
Kavat - Blinka TX Black
Kavat - Blinka TX Black
3D
Kavat
Blinka TX Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

51765-00

Kavat Blinka TX BlackKavat Blinka TX Black er en supersøt liten ballerinasko i svart tekstil. Skoene passer perfekt til alle morsomme barneselskap når barna vil være ekstra fine. Kavat er et svensk foretak som gjennom årene har laget kvalitetssko for både barn og voksne. Skoene er kjent for sin herlige passform, de kvalitetsrike materialene og det rene, skandinaviske designet.

Stabile penskoKavat Blinka TX Black er et par ballerinasko med en dekorativ reim og en søt liten rosett. Skoene er laget i svart tekstil som nesten minner om semsket skinn eller fløyel. Den fine reimen på skoen er blank, og rosetten likeså. Skoene har en stabil gummisåle som gir barnet godt grep.

Ha det gøy på festenDe sukkersøte skoene Kavat Blinka TX Black passer perfekt til alle morsomme barneselskap og fine høytider. Sammen med penbukser, skjørt eller kjole kommer skoene virkelig til sin rett. Takket være den stabile gummesålen kan ditt barn danse og ha det gøy hele dagen!

Slik holder du penskoene i toppformPensko er finest når de er hele, rene og fine. Sørg for at tekstilet er rent ved å børste av skoene ved behov. Om det kommer flekker på skoene, kan du forsiktig prøve å skrubbe dem bort med en fuktig klut og litt såpeløsning.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28354 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×