Viking
Viking - Bluster II GTX Black/Grey
Viking - Bluster II GTX Black/Grey
Viking - Bluster II GTX Black/Grey
3D
Viking
Bluster II GTX Black/Grey
639 kr
(747 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gore-Tex, Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

24333-00

Viking Bluster II GTX Black/GreyUnn barna et par gode og komfortable, slitesterke vinterstøvletter! Viking Bluster II GTX Black/Grey er et par behagelige støvletter som er laget av holdbare og funksjonelle materialer. Viking er et norsk selskap som har produsert klær og sko for både barn og voksne siden begynnelsen av 1900-tallet. Viking vet hva som duger i vårt skandinaviske klima.

Gore-Tex – et fantastisk materialeFor at barna skal kunne leke ubekymret uavhengig av været, trenger de sko som holder føttene tørre og varme. Viking Bluster II GTX Black/Grey er støvletter som er laget av både Gore-Tex og kraftig tøymateriale. Gore-Tex er vann- og smussavstøtende og kan uten problemer brukes i både vann og snø. Viking Bluster II GTX har en solid yttersåle med dyp mønsterstruktur som gir godt fotfeste. Med de to borrelåsreimene kan du enkelt justere på størrelsen.

Praktiske sko som varerViking Bluster II GTX er varmfôrede støvletter som gjør mest nytte for seg om høsten og vinteren når været er kjølig. Sammen med en varm og behagelig parkdress kommer barna garantert til å holde seg varme hele dagen. Disse støvlettene har et stilig og praktisk design som også passer bra sammen med vanlige klær.

Pleie av vinterstøvletterFor at Viking Bluster II GTX skal holde seg i god stand, er det bra dersom du fjerner smuss og lignende fortløpende. Bruk en skobørste eller eventuelt en fuktet klut på de vanskeligere flekkene. Du kan ta ut sålen når det er nødvendig og få luftet innsiden av skoene.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Arne

Store! Jeg har dem i 41(27cm) har et par joggesko som er i 43(27cm) ja du hørte riktig begge er like lange (41) er faktisk litt brei)

 · Svar · 
A
Anonym

For noen fantastiske vintersko til barn. Begge barna mine på 7 og 10 år har brukt disse skoene i vinter. De har alltid vært tørre på bena. Skoene har holdt seg hele og ikke fått hull. Borrelåsen har holdt hele sesongen. Selv om barna aldri vil åpne opp borrelåsen når de tar på eller av seg skoene, så har de ikke endret passform eller blitt tråkket ned bak. Den ser faktisk helt lik ut bak som når vi fikk skoene i hus.
Dette er virkelig verdens beste vintersko til barn. De ser knapt sliten ut i det hele tatt til tross for at de har vært ute i vær og vind i hele vintersesongen.

 · Svar · 
A
Astri

Sønnen min har brukt disse skoene i noen uker og han er våt på bena hver dag.

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×