03.04.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:21:18
Tretorn
Tretorn
Bo Black
549 kr
(647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på  6436 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

50399-01

Tretorn Bo BlackMed et par fine gummistøvler i Chelseamodell blir det aldri mer kjedelig med regnvær. Tretorn Bo Black er en trendy støvel i kvalitetsgummi. Med to elastiske paneler på hver side av skoen er det lett å ta skoene av og på. Disse skoene er tilpasset vårt skandinaviske vær og holder føttene tørre og fornøyde.

Gummi og god passformTretorn er et svensk merke som helt siden starten i 1891 har skapt klær og sko til vårt nordiske klima. Bo er en av Tretorns populære skomodeller, og skoene er laget av solid gummi. Sålen gir deg god støtdemping, og du kan bruke skoene uten problemer hele dagen lang.

Pent og praktiskI tillegg til at Tretorn Bo er en veldig praktisk sko, i og med at den er helt vanntett, er skoene også skikkelig fine. De ser ut som vanlige Chelseaboots, og er perfekte til både jeans og kjoler. Den svarte fargen gjør det enda enklere å kombinere skoene med forskjellige farger, plagg og mønstre.

Sko som holder i år etter årTretorn produserer sko av høyeste kvalitet, og du trenger ikke å vedlikeholde dem på noen spesiell måte. Hvis skoene har blitt skitne, kan du tørke av dem med en fuktig klut og gni vekk eventuelle flekker. Når det er kaldt ute, kan du legge inn en ekstra såle for ekstra komfort og varme.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

K
Kjersti Tytingvåg Rogne

Innlegg på andre språk

I
Iyas
Oversette
Jonathan, Footway

Halloj! :wave:
Du har 365 dagars öppet köp på skor som är testade inomhus! Och så har du även reklamationsrätt. :slight_smile:

Oversette
0
H
Henning Bondegaard
Oversette

30762 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK