Scholl
Scholl
Bogota Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Scholl Bogota Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle, Syntet

Hælhøyde:

4,5 cm

Artikelnummer:

48768-00

Scholl Bogota BlackDisse myke og fine tøflene kommer fra produsenten Scholl. De har produsert bekvemme sko og tøfler i over hundre år. Scholl Bogota Black er tøfler med et fint perlemønster på reimene. Dette gir tøflene sitt originale utseende.

Avlastende tøfler, takket være sålenI kjent prosedyre har Scholl utstyrt disse tøflene med en innersåle som er laget for å gi føttene dine god støtte når du går. Innersålen er produsert av nubuck i tillegg til lateks og kork. Yttersålen er laget av gummi og har brede rifler. Sålen sitter litt høyere enn på vanlige tøfler, noe som gjør at du går på en mer naturlig måte.

Fine innendørstøflerScholl produserer først og fremst tøfler som er gode på foten og som føles komfortable. Med disse tøflene får du også et fint design som gir et litt eksotisk utseende. De svarte, brune og blå perlene gir til sammen et detaljert mønster.

Pleie og rengjøring av sandaleneTøflene kan fint brukes både inne og ute, men skal helst bare brukes innendørs. Vær forsiktig når du rengjør tøflene, slik at perlene ikke løsner. Du trenger ikke å bruke noen spesielle metoder eller produkter, det holder med en fuktig klut og eventuelt litt mild såpeblanding.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28550 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×