Shepherd
Shepherd
Boras Antique Creme
337 kr
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

24154-00
Hvis du har kalde føtter, vil du elske et par av de utrolig koselige Shepherd Boras Antique Creme. Det er fordi Shepherd virkelig vet hva de gjør når det gjelder saueskinn.

Koselige Barne TøflerBoras Antique er et barns fåreskinn. Ullens indre absorberer fuktighet, noe som gjør denne skoen perfekt for både kalde vintergulv og varme sommerdager. Visste du at barns føtter svetter litt mer enn voksnes? Derfor er lammeskinn er det perfekte materialet, fordi det absorberer den ekstra fuktigheten. Og grunnen til at fluffy saueskinn passer like bra til solskinnet som på en regnværsdag, fordi ull er så tilpasningsdyktig.

Velcro Holder Skoen på PlassBoras slippersen holder seg fast på plass takket være den praktiske velcro-låsen. Sålen er laget av slitesterkt skinn og kan håndtere alt barna kan komme opp i. Så la dem utforske verden og leke og utforske verden med sko som ikke er i veien for dem.

Vedlikehold for Barne Slippers I SaueskinnUnngå å vaske saueskinn så lenge som mulig. Siden ull er selvrensende, er det normalt nok å lufte dem. Når du til slutt må vaske dem, gjør det på 30 grader og bruk ullinnstillingen (hvis din vaskemaskin har en). Når du har vasket dem, tørk i romtemperatur - ikke i direkte sollys eller på radiator. Du kan også legge litt papir ned i dem mens de tørker for å opprettholde formen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28664 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK