Shepherd
Shepherd
Borås Stone/Honey
303 kr
(337 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Beige, Brun

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

06204-01

Shepherd Boras Stone/HoneyBarns føtter er skjøre. Skjem bort de små føttene og overrask med et par fantastiske Shepherd Boras Stone/Honey. Disse herlige saueulltøflene omfavner føttene og holder dem varme. Boras har et vakkert design som går litt opp på leggen, og som virkelig holder varmen.

Spennende materialeShepherd Boras er laget i saueull og semsket skinn, som er materialer med mange spennende egenskaper. Saueull er et unikt materiale, det er både antibakterielt, lufttransporterende og fuktabsorberende. Med andre ord holder det føttene varme og glade, uten at de blir svette.

Deilig å ha hjemmeFor små føtter er hver dag et eventyr. La barnets føtter hvile ut etter en dag med lek og moro med et par myke Shepherd Boras-tøfler. Disse saueulltøflene har en skinnsåle, noe som gjør at de helst skal brukes innendørs. Perfekt for en kjølig vinterdag når gulvene ofte er kaldere enn vanlig.

KvalitetstøflerShepherd Boras er et par tøfler som knapt trenger noe vedlikehold. Siden saueullen fresher opp seg selv, trenger du egentlig ikke å vaske tøflene. Med tiden kan det dog være nødvendig med en vask, da går det bra å bruke lunkent vann og en mild såpeløsning.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28622 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK