Hush Puppies
Hush Puppies
Boston ANT

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Hush Puppies Boston ANT

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

48147-03

Hush Puppies Boston ANTHush Puppies er et amerikansk selskap som fra begynnelsen i år 1958 rettet seg inn mot komfortable og enkle sko for hverdagslivet. Hush Puppies Boston ANT er et prakteksemplar på merkevareprodusentens sko. Disse nydelige tøflene er designet som en slip-on-tøffel, noe som gjør tøflene veldig enkle å ta av og på.

Gode materialer med smarte egenskaperTøfler skal være koselige, bekvemme og holde føttene varme – men uten å bli klamme. Hush Puppies Boston er produsert av et kraftig tøy som har ventilerende egenskaper. Tøflene har en komfortabel innersåle som gir deg en god støtdemping. Du får også et godt grep, takket være den kraftige gummisålen under.

Perfekte til jobb og hjemmebrukEt par tøfler som Hush Puppies Boston ANT bør alle ha hjemme. Tøflenes enkle og stilrene design i mørkegrått gjør at du med fordel også kan bruke dem på jobben. Boston er en tøffel som er nydelig å kunne dra på seg en kjølig vintermorgen, eller hvorfor ikke når du sitter i kveldssolen en fin augustkveld?

Kvalitetstøfler trenger også pleieSiden Hush Puppies Boston ANT er ment for bruk innendørs, trenger du ikke å pleie dem på noen bestemt måte. Men for at tøflene skal holde seg i en fin forfatning, kan det likevel være lurt å lufte dem ut og vaske over dem ved behov. Om du har fått flekker på dem, kan du gni forsiktig med en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×