Hush Puppies
Hush Puppies
Boston GRY
413 kr
(487 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Hush Puppies oppleves som normale i størrelsen i henhold til 784 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

48147-02

Hush Puppies Boston GRYHush Puppies har siden starten spesialisert seg på hverdagslige sko av høyeste kvalitet. Skoene skal kunne brukes til det meste, være behagelige å gå i og dessuten holde år etter år. Hush Puppies Boston GRY er en fantastisk tøytøffel som du kan bruke hver dag fra morgen til kveld.

Varme og gode tøflerHush Puppies Boston GRY er en myk og god tøffel i slip-on-design. Tøflene er laget i et mykt syntetisk materiale som holder varmen veldig bra. Disse tøflene har en diskret og stilig farge i grått, og innersålen gir deg passe støtdemping.

Føttenes beste vennSkjem bort føttene dine litt ekstra med et par Hush Puppies Boston GRY-tøfler! Dette er herretøfler som kan brukes hele dagen, og som ikke stjeler oppmerksomheten fra det øvrige antrekket. Dette innebærer at tøflene med fordel kan brukes på jobb eller i middagsselskap.

Ventilasjon er braHush Puppies Boston trenger ikke noe særlig vedlikehold, siden tøflene er ment å brukes innendørs. Så lenge du bruker skoene innendørs, kommer de ikke til å bli veldig skitne, men etter hvert kan det være bra å gi dem en oppfriskning. Du kan sette tøflene ut en stund så de får luftes ordentlig.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

O
Ove Pedersen
Oversette
L
Laurids Pedersen Tømmergården30 7280 Sønderfelding
Oversette
Amnash
Oversette

28457 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK