Vagabond
Vagabond
Brenta 3924-050-19 Fossil

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Brenta 3924-050-19 Fossil

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49469-00

Vagabond Brenta 3924-050-19 FossilVagabond Brenta 3924-050-19 Fossil er en superfin vår- og sommersko i ekte lær. Disse snøreskoene ser ut som stilige sneakers, men i en litt penere fasong. Selv om skoene har snøring på fremsiden, kan du kjapt og enkelt åpne og stenge skoene med glidelåsene på sidene.

Skinn og gummiVagabond e et svensk merke som er kjent for sine trendy sko med den gode komforten. Brenta er intet unntak, og skoene er laget av ekte skinn. For enda høyere komfort har skoene en myk og støtdempende innersåle og en yttersåle laget i kraftig gummi.

Perfekte sko til vårenDisse skoene kan med fordel brukes både til hverdags og til fest. Det brune læret gjør at skoene virker stilrene og ser eksklusive ut, noe som er med på å forbedre ethvert antrekk! Kanskje kan du matche skoene med et par lyse jeans eller noen fine chinos?

Pleie for skinnskoeneVagabond Brenta Fossil har bare godt av å impregneres, noe som du kan gjøre når de er relativt nye. Med impregnering får skoene et beskyttende lag. For at skinnet skal holde seg fint lenge, er det best å prøve å bruke skoene bare i tørt vær.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×