Bugatti
Bugatti
06D08621

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Bugatti 06D08621

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

18898-00

Bugatti 06D08621


Bugatti er et skomerke som satser på et tydelig europeisk design, som gir en urban følelse som også spiller på jetsetlivets toner. Med perfekt passform, materialer av høy kvalitet, førsteklasses håndverk og trendy modeller blir de derfor perfekte for deg som liker en internasjonal stil.

Slitesterke materialer


Overdelen i disse skoene er av skinn av høy kvalitet. Fordi skinn er et naturlig materiale, er det både slitesterkt og formbart, noe som gjør at du raskt har sko som passer som hånd i hanske samtidig som de står imot vær og vind.

Internasjonal stil med sporty påvirkninger


Disse skoene minner om Europas racerbaner og en sporty livsstil. De passer dermed for deg som liker å kle deg ledig, men samtidig motemessig korrekt. Spesielt med jeans eller et par skinnbukser fungerer disse skoene godt.

Ta vare på skoene dine for lengre levetid


Skinn er som sagt et naturmateriale og trenger regelmessig pleie for at det skal være perfekt formbart og mykt. Først og fremst anbefaler vi at du impregnerer skoene dine før første gangs bruk, og deretter kontinuerlig fortsetter med det noen ganger per sesong for best effekt mot smuss og fuktighet. Smør også skoene innimellom med skokrem for skinn for å holde dem myke og fine.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×