Bugatti
Bugatti
Model 194902

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Bugatti Model 194902

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

10190-00

Bugatti Model 194902Den tyske skoprodusenten Bugatti deler både navnet og eksklusiviteten med det franske luksusbilmerket. Bugatti Model 194902 er et par elegante skinnsko i svart. De holder aller høyeste kvalitet og passer like bra til jobben som til finere anledninger der det kreves et formelt antrekk.

For en formell og velkledd stilDisse håndlagede skoene er elegante og veldesignede. Skinnet er av høy kvalitet og gir skoene et fint utseende. Du kan uten problemer bruke skoene til en dress eller frakk. Det myke skinnet former seg etter føttene, noe som innebærer at skoene blir mer behagelige jo mer de brukes.

Prikken over i-enOm du virkelig vil imponere, er dette skoene du skal satse på. Skinnskoene passer til både mørke og lyse dresser. Pass på at du pusser skoene før du bruker dem, slik at de får en fin glans. Med riktig pleie kan du få skoene til å vare i mange år.

Tips om pleie av skoDen beste måten å ivareta disse skoene på er ved å pleie dem regelmessig. Børst over skoene før og etter at du påfører skokrem. Bruk skoblokk for å bevare skoenes form når de ikke er i bruk. Avslutt med skopuss for å oppnå den ønskede glansen.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×