Timberland
Timberland
Canard Resort Mid 2 CA12PG Brown

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Timberland Canard Resort Mid 2 CA12PG Brown

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52635-00

Timberland Canard Resort Mid 2 CA12PG BrownTimberland er kjent for sine gode støvler og høye kvalitet. Den perfekte passformen og læret som former seg etter foten din, gjør Timberlandstøvlene til en nødvendighet. Timberland Canard Resort Mid 2 CA12PG Brown er en ordentlig god og varm vintersko som gir deg et optimalt grep på vinterføre.

KvalitetslærHold føttene varme og gode hele vinteren igjennom med et par fine Timerland Canard Resort. Disse støvlene er laget av et kraftig lær i en fin brunfarge. På innsiden av støvlene finnes et mykt fôr som holder på varmen. Yttersålen har et dypt mønster som øker både stabiliteten og grepet på glatte underlag.

Komfortable og fineTimberland vet virkelig hvordan man kombinerer komfort med funksjon. Timerland Canard Resort Mid er en utmerket støvel for vårt kalde vinterklima. Støvlene har et fint og tidløst design som man godt kan matche med både jeans og strømpebukser.

Skopleie for lærTimberland Canard Resort Mid 2 CA12PG Brown har godt av litt pleie nå og da. For at støvlene skal tåle å bli utsatt for vann og leire, er det lurt at du først impregnerer dem. Etterpå kan du også smøre inn skotøyet med et fettprodukt, om det er ønskelig.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×