Vagabond
Vagabond - Cary 4020-801-20-S Black
Vagabond - Cary 4020-801-20-S Black
Vagabond - Cary 4020-801-20-S Black
3D
Vagabond
Cary 4020-801-20-S Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

39 cm

Skaftvidde:

35 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

52460-00

Vagabond Cary 4020-801-20-S BlackVagabond, den svenske skoprodusenten som produserer sko i Varberg, er på mange måter spesialister på å lage svært fine skinnsko. Selskapet viser virkelig hva de er gode for med denne høye skinnstøvelen.

Vakkert og glansfullt skinnDisse høye bootsene er laget av et fint skinn i høy kvalitet. Hælene er 3,5 cm høye, og bootsene har en skafthøyde på hele 39 cm. Designet på skinnstøvlene er enkelt og stilrent. Lengst oppe finner du en strikk som gjør at du kan tilpasse skoene bedre etter leggene dine. Du tar på deg støvlene ved hjelp av en glidelås på siden.

Elegante og eksklusiveSkinnstøvlene fra Vagabond føles virkelig luksuriøse på foten. De kan få ethvert antrekk til å fremstå som finere og mer elegant. Støvlene passer like bra til et par tettsittende jeans som til et fint skjørt eller en flott kjole.

Stell pent med skinnet, så varer det lengerSkinn ser alltid bra ut, og det har mange beskyttende egenskaper. Det trengs likevel litt pleie dersom du ønsker at skoene dine skal vare i mange år. Bruk skokrem og skovoks for å gjenfukte skinnet og gi det næring. Med en børste kan du få bort smuss og jobbe skopleieproduktene inn i skinnet.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27622 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×