Vagabond
Vagabond
Casey 4122-580-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

54808-00

Vagabond Casey 4122-580-20 BlackVagabond Casey 4122-580-20 Black er en sporty joggesko i et stilrent design. Skoene er sorte med en behagelig såle. Til våren og sommeren, når været er mildt, er Casey et perfekt valg. Du kan lett matche disse flotte skoene til det meste av antrekk og anledninger.

KvalitetsmaterialerDet overrasker ikke at Vagabond Casey er laget i så gode materialer. Vagabond er kjent for kun å produsere sko av god kvalitet som også er komfortable på foten. Casey er laget i solid tekstil og har en innersåle i ekte skinn. Sålen er i robust gummi som går litt oppover ved tærne.

Sporty, stilren eller tøff?Hva er vel bedre enn et par allsidige sko? Casey fra Vagabond er både sporty og stilrene samtidig som de er tøffe. Avhengig av hvordan du velger å sette sammen antrekket og tilbehøret, vil skoene føye seg etter stilen. For et stilrent og moteriktig antrekk kan du kombinere skoene med en slitt olabukse, en hvit t-skjorte og et stramt chokerhalsbånd.

En beskyttende overflateFor å beholde dine Casey-sko pene og i god stand i lang tid kan du beskytte skoene med en impregneringsspray for tekstilsko. Pass på at skoene er rene ved å børste dem lett, og ved behov kan du bruke en rengjøringssåpe for tekstilsko.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30821 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×