Vagabond
Vagabond
Cathy 4035-101-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Cathy 4035-101-20 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Artikelnummer:

52484-00

Vagabond Cathy 4035-101-20 BlackDe siste årene har boots av denne typen seilt opp og blitt veldig populære igjen. Godt for deg som liker å ha solide boots på føttene om høsten og tidlig om våren. Også på mildere vinterdager fungerer disse støvlene finfint.

Klassiske boots i klassisk materialeDette er en klassisk boot som kommer i svart lær og svart såle. Overdelen i lær har også en fin, hvit søm som legger til et ekstra nivå på designet. Sålen er godt riflet for et sikkert grep, også på glattere underlag.

Sko for deg som vil kombinere bootsene med altEt par klassiske boots av denne typen er litt av en investering, siden de fungerer så bra til så mange typer stiler. Uansett om du har en rocket look eller om du liker den mer romantiske stilen, kan disse bootsene kombineres med dine klær.

Ta vare på bootsene, så holder de lengeEt par med så funksjonelle boots tjener du på å pleie godt. Spray dem med impregnering før bruk, og fortsett med å impregnere dem nå og da gjennom sesongen, slik at de støter bort skitt og fukt bedre.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×