Vagabond
Vagabond
Cathy 4035-201-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Cathy 4035-201-20 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Artikelnummer:

52485-00

Vagabond Cathy 4035-201-20 BlackVagabond Cathy er en stilig Jodhpur-sko for kvinner fra det svenske skoforetaket. Skoene er elegante og har en fin avrundet skotå. Vil du ha et par behagelige sko som passer bra til alle mulige klesstiler, så er disse skoene noe for deg!

Sko som holder lenge


Disse skoene er laget i slitesterkt lær og har et blankt og fint utseende. Modellen har en romslig passform og en forsterket hæl. Yttersålene på skoene er laget av gummi, et materiale som gir godt grep også når det er glatt ute. Hælen er 3,5 cm høy og gir deg en litt mer eksklusiv følelse. Sløyfene og strikkbåndet gjør det enkelt for deg både å ta av og på deg skoene.

En nødvendighet for garderobenDisse stilrene skoene fra Vagabond har flere fordeler. Skoene er rimelige og passer også til de fleste typer klesstiler. Den svarte fargen og det enkle designet egner seg godt til både jeans, kjoler og skjørt om sommeren.

Lær trenger kjærlighetFor at lærsko skal ha det bra og se bra ut, trenger de rengjøring og vedlikehold regelmessig. Bruk en børste for å få bort skitt, og smør inn læret med skovoks for at det skal bli mykt og beholde sin fine glans.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×