Vagabond
Vagabond
Cathy 4035-201-27 Cognac

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Cathy 4035-201-27 Cognac

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52433-00

Vagabond Cathy 4035-201-27 CognacDet svenske merket Vagabond er eksperter på å lage fine og trendy sko til kvinner. Vagabond Cathy 4035-201-27 Cognac er en brun og stilig sko i Jodhpurmodell. De kan få et hvilket som helst antrekk til å føles luksuriøst og eksklusivt. Et må-ha i garderoben din!

Gode og solide materialerVagabond Cathy er laget av skinn av høy kvalitet. Det gir skoene en fin overflate og beskytter også føttene mot fukt og regn. Skoenes baksider er forsterkede, og de har en hæl på 3,5 cm. På skoskaftet finner du to hemper og to elastiske paneler. Disse gjør at du kan ta skoene enkelt av og på.

Et fleksibelt valgStilrene sko som disse er alltid anvendelige, siden de går så fint sammen med mange forskjellige klesstiler. Kombiner skoene med et par fine jeans, eller hvorfor ikke sommerlige kjoler og skjørt? Uansett hva du bruker sammen med skoene, kommer antrekket ditt til å se fint og stilig ut.

Ta vare på skinnskoene dineHvis du vil at Vagabond-skoene dine skal vare så lenge som mulig, må du bruke skopleieprodukter for skinn. Pass også på å rengjøre skoene ofte, spesielt hvis de får flekker og liknende etter regnvær. Bruk en skoblokk så skoene beholder fasongen når de ikke er i bruk.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×