Crocs
Crocs
CC TMNT Clog Seaweed/Volt Green
186 kr
(267 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Crocs oppleves som normale i størrelsen i henhold til 15744 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grønn

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

24765-00

Crocs CC TMNT Clog Seaweed/Volt GreenDenne moderne klassikeren får fotturene dine til å kjennes ut som om du går på skyer! Et par Crocs er den ultimate følgesvennen for føttene dine på kortere turer og når du skal stelle i hagen, rusle rundt på campingen og ha det gøy på leke- og badeplasser.

Materialer og mer teknisk informasjonCrocs-sko er laget av syntetisk materiale. På oversiden har de hull som lar foten din puster bedre. De er også utstyrt med en reim som kan dras opp over hælen ved behov for bedre feste.

Match Crocsene dine slik!Skoene passer aldeles utmerket til kortere turer i varmere vær. Du trenger ikke sokker. Denne lekne Turtles-modellen får frem barnet i den som bruker dem! Perfekt som tilbehør i seg selv, eller som en måte å tilføre et morsomt mønster til antrekket ditt på. Match dem gjerne med et sommerlig antrekk, for eksempel shorts eller skjørt og kortermet trøye. Et par Crocs er den perfekte lekekameraten!

VedlikeholdstipsSkoen er laget av syntetisk materiale. Derfor er den så enkel å rengjøre – det er bare å tørke av den med en fuktig klut eller såpevann hvis den har fått flekker. Den er også vannavstøtende og passer derfor fint i fuktig vær, med forbehold om våte føtter.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28567 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK