Loake
Loake
Chatterly Grey Suede

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Loake Chatterly Grey Suede

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

00214-03

Loake Chatterly Grey SuedeFor deg som har kontroll på trender og kvalitet, kan et par stilige Loake Chatterly Grey Suede passe. Disse utsøkte herreskoene i Jodhpur-modell kler hvilken som helst trendbevisst mann. Den grå mokkaen føles elegant samtidig som den er ganske uvanlig. Dette er en håndlaget sko, en sko å eldes med.

Et mesterverk laget for håndLoake er et verdensberømt britisk foretak som ble grunnlagt for over 125 år siden. Loake Chatterly Grey Suede lages for hånd, noe som virkelig merkes på kvalitet og detaljer. Sålen på denne høstskoen er ganske flat, men holdbar. Loake Chatterly Grey Suede har behagelige og praktiske strikkpaneler på sidene.

125 år med stil125 år er veldig lang tid, og så lenge har det britiske foretaket Loake håndlaget vakre herresko. Loake Chatterly Grey Suede er en eksklusiv mokkasko du kan bruke til din fineste dress, men også til et par vanlige jeans. Skoene er allsidige og tilpasser seg etter deg.

En sko – ett liv


Kvaliteten i par ekte Loake-sko er virkelige noe for seg selv. Kanskje er det materialvalget eller at skoene sys for hånd. Uansett kan du bruke dine Loake Chatterly Grey Suede så lenge som bare det – men sørg for å pleie skoene. Impregner disse skoene med jevne mellomrom, slik at mokkaen ikke trekker til seg skitt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×