Sköna Marie
Sköna Marie
Chaya Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Sköna Marie Chaya Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

46216-00

Sköna Marie Chaya BlackDet svenske merket Sköna Marie har rettet seg inn mot å produsere komfortable sandaler. Sköna Marie Chaya Black er en sandal som kombinerer en vakker base med glinsende steiner og detaljer. Sålen har en ergonomisk passform, noe som Sköna Marie har blitt kjent for.

Komfort og stilDenne sandalen er laget i svart stoff, og selve sålen er laget i gummi. Innersålen er bygd opp for å følge fotens naturlige former. Med et par Sköna Marie Chaya Black på føttene er du klar for alle varme vår- og sommerdager. Det fine designet med de dekorative steinene skaper et stilig mønster.

Sandalen som har altMange bruker sandaler innendørs. Dette er i og for seg smart, men du kan også bruke Sköna Marie Chaya Black på jobben eller ute på varme dager. Den kraftige sålen gjør at du både kan benytte skoen ute og inne. Sørg bare for at bakken eller gulvet ikke er vått.

Sommer og sandalerSiden Sköna Marie Chaya Black i hovedsak er laget som en innendørssko, er det viktig å behandle sandalene dine forsiktig ute. Å bruke de på tørre og varm dager er ikke noe problem.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×