Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 08:37:33
Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen - Cheerful01 Black
Ilse Jacobsen - Cheerful01 Black
Ilse Jacobsen - Cheerful01 Black
3D
Ilse Jacobsen
Cheerful01 Black
189 kr
(237 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

50097-01

Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black


Er du på utkikk etter en lett sommersandal som egner seg perfekt for sol og strand, så er Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black verdt å prøve. Denne enkle men stilsikre sandalen er perfekt for sommerferier på kysten. Takket være en unik, tau-aktig gummisåle byr de på bedre grep og større komfort enn mange andre, lignende flip-flops.

Ilse Jacobsen er inspirert av danske kystlandskap


Ilse Jacobsen har laget sko og klær inspirert av den danske kysten i mer enn 25 år. Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black hører altså til som del av en lang og etablert tradisjon. Når vi nordboere besøker stranda om sommeren vil gi gjerne ha lette og gode sandaler. Denne modellen er laget med våre forhold i tankene. Med gummisåler som er langt mer ruglete enn vanlig, står disse for en støyt. Noe som kan være greit på vår steinete kystlinje!

Denne sandalen har en unik gummikomposisjon


Det som gjøre Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black unik er sålen. Mens andre sandaler av lignende type gjerne er laget av en glatt gummi som lett kan skli av foten, er denne ruglete. Ja, den kan minne om tauverk i konsistensen. Det betyr at den holder seg på foten. Den har også mye bedre grep på våte steiner og lignende.

Et lettstelt produkt


Disse sandalene bare skyller du med vann etter bruk. De tørker av seg selv utendørs eller ved romtemperatur. Sørg for at du skraper av sand som kan feste seg rundt spennen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28789 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×