Converse
Converse - Chuck Taylor All Star Ox Canvas Black
Converse - Chuck Taylor All Star Ox Canvas Black
Converse - Chuck Taylor All Star Ox Canvas Black
3D

Brukerbilder

Converse
Chuck Taylor All Star Ox Canvas Black
417 kr
(497 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

25173-00

Converse Chuck Taylor All Star Ox Canvas BlackFå sko er like bra å bruke om sommeren enn denne lave skomodellen fra Converse. Med et par Chuck Taylor All Star Ox Canvas Black har du de perfekte sommerskoene! De passer like bra til både jenter og gutter. En klassisk sko som er populær verden over.

Svarte tøysko med et stilrent utseendeDet som gjør skoene fra Converse så unike, er at produsenten benytter seg av et tynt tøymateriale som heter canvas i produksjonen. Dette materialet er slitesterkt og trenger lite vedlikehold, noe som gir skoene den klassiske looken som de er kjente for. Yttersålen er laget av gummi, og med den myke innersålen i tillegg får skoene en bekvem passform.

Sko som du kan ha til altUansett om du vil ha en fin dress eller en skinnjakke til skoene, så fungerer dette utmerket, takket være det enkle og stilige designet i skoene. De lave skoene passer i utgangspunktet til hva det skulle være. Bruk dem til et par vanlige jeans, til kjoler eller til et par fine shorts.

Stell av canvasskoTøysko er alltid litt mer ømtålige enn andre sko, siden de ikke er like enkle å rengjøre. Om skoene blir våte, bør du la dem tørke en hel dag før de brukes igjen. Bruk gjerne lunkent vann og litt mild såpe for å få bort flekker.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Fine sko, men noe store i str.

 · Svar · 
K
Kimberly

En klassiker som aldri maa slutte eksistere!!!

 · Svar · 
V
Victoria

Jeg kan aldri gå en sommer uten disse skoene! Jeg har hatt de i en god del farger! I år har jeg gått for svarte converse, siden ikke skitten er like lett synlig. Jeg bare elsker disse skoene! Og de kommer aldri til å gå av moten for min del! De er så deilige å ha på seg, også tar det ikke 10 sekunder å ta de på seg en gang. Heg bare smetter de rett på! Disse skoene håper jeg aldri stoppes å produseres. De er veldig slitesterke også! Den eneste grunnen til at jeg skifter ut disse skoene vært år, er fordi de blir så skittene etter å bli brukt en hel sommer

 · Svar · 
E
Ellen

Utrolig gode sko, som er gode å ha på. Rask levering gjør det hele bare enda bedre :slight_smile:

 · Svar · 
E
Enbaba Gebremikael Mesfn

Wow jeg går tom for ord. De er helt fantastisk, i love IT so much

 · Svar · 

29062 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×