Converse
Converse
Chuck Taylor All Star Ox White Mono
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Converse oppleves som normale i størrelsen i henhold til 10803 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

25173-19

Converse


Merket converse ble født på basketballbanen, men har i dag blitt ett av verdens mest ikoniske merkevarer. Essensen av rebelsk originalitet har blitt kjennemerket på den klassiske Chuck Taylor Covnerse All Star, og merket holder seg stadig relevant ved å introdusere nye farger og design hver sesong. I tillegg har converse en utvidet kolleksjon med klær som t-skjorter og hettegensere, som reflekterer den avslappede og tidløse stilen

Chuck Taylor All Star Ox


Alle har på et eller annet tidspunkt i livet ønsket seg et par med All Stars, og det er først da de oppdaget at denne skoen er mer enn sitt utseende, og hvorfor så mange alltid har et par stående klare i gangen. Skoene kommer i en myriade av ulike varianter, men dette lave paret er perfekt for dager som krever høy mobilitet.

White /Mono


Helt hvite, fra topp til tå. Dette paret trenger ikke farger for å skille seg ut, de trenger ikke skrikende mønstre for å tiltrekke seg oppmerksomhet. De er Chuck Taylor All Stars, og det er nok.

Hellig hvitt


Disse skoene bør ikke være førstevalget når du skal ut å gå tur i skogen på en regntung dag. Det er disse All Stars’ene for gode til! De liker seg best på jobb, på museum, en tur på cafe og på dager med fint vær. De er heller ikke så glade i vaskemaskinen, så når det trengs kan du bruke litt lunkent vann, såpe og en klut for å friske dem opp.

Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
Ann
J
Jeanett, Footway

Den skal komme inn når som helst. :blush:

0
A
Aron Duran

Innlegg på andre språk

M
Mattelya 13
Oversette
F
Farah, Footway

Bonjour Celine !
non la semelle intérieure est en tissu !

Oversette
0
Vis flere innlegg

28265 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK