Converse
Converse
Chuck Taylor All Star Ox White Monochrome
487 kr
(697 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Converse oppleves som normale i størrelsen i henhold til 10803 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

25173-08

Converse Chuck Taylor All Star Ox White Monochrome


Et par klassiske Converse All Stars er en nødvendighet i enhver norsk sommergarderobe. Her har du en helhvit variant av lave sko, perfekt for lyse sommerkvelder og som kontrast til solbrune ben. En klassisk modell i nytt helhvitt for et freshere design.

Hvit canvas, hvit gummi


Den solide og stabile sålen på disse Converse-skoene ser litt annerledes ut enn de vanlige Chuck Taylor-skoene og gir derfor et litt mer rebelsk inntrykk. Sålen er også noe høyere, men har den samme støtdempende og stabile effekten. Canvasen på overdelen puster godt og holder føttene kjølige på sommerdager.

Stilrene sko


Et par helhvite sko er utrolig fint på varme sommerdager, spesielt til solbrent hud og et lyst antrekk, kanskje med et par lyse denimshorts og en hvit genser? Kompletter med et par stilige solbriller – det trenger ikke å være vanskeligere enn det!

Rengjøring er enkelt


Stoffsko er lette å rengjøre med en fuktig klut, et mildt vaskemiddel beregnet for canvassko og muligens en skobørste dyppet i vann og vaskemiddel. Fjern flekker og la deretter skoene lufttørke før neste gangs bruk. Sålen av gummi rengjør du på samme enkle måte.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK